Houten vloer schuren

Wilt u uw houten vloer schuren en bent u van plan dit zelf uit te gaan voeren? Weet dan dat het schuren van een houten vloer doorgaans niet het meest makkelijker karwei is om eigen hand te nemen. Een houten vloer schuren met een schuurmachine is een pittige klus. Het beste kunt u dan ook kiezen voor iemand met ervaring op het gebied van het opschuren van een planken vloer.

houten vloeren schuren

Uiteraard zijn er voldoende bedrijven die deze klus voor u op een uiterst professionele manier kunnen klaren. Vloertjes & Zo geeft u graag advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden met betrekking tot het schuren van uw houten vloer.

Waarom uw houten vloer schuren

houten vloer schuren purmerendEr zijn verschillende redenen die ertoe kunnen leiden dat u uw houten vloer wenst te schuren. Vaak is het vanzelfsprekend, omdat uw vloer meerdere slijtageplekken laat zien en u dit het liefste wenst te herstellen.

Zoals gezegd kan niet iedereen zomaar een houten vloeren schuren en is het belangrijk om dit uit te laten voeren door een echte vakman. Dit om allerlei oneffenheden in uw vloer te voorkomen en juist een mooi eindresultaat te bewerkstelligen.

Kiest u voor het vakmanschap van Vloertjes & Zo? Dan kunt u altijd rekenen op een strak eindresultaat. Zij zullen uw vloer schuren in verschillende lagen. Hierdoor krijgt u het meest gladde resultaat. Bovendien kunt u bij de vakman altijd terecht tegen passende tarieven en kunnen zij voor u uw houten vloer schuren en lakken!

Houten vloer opknappen zonder schuren

U kunt er voor kiezen om uw vloer niet te schuren maar wel een opknapbeurt te geven. Er zal dan goed onderzocht moeten worden of de vloer vrij is van vocht en vetvlekken. Het eerste wat u dan moet doen is de houten vloer flink reinigen. En daarna aflakken met een donkere lak, het liefst met twee of meer lagen. Een blanke laklaag is ook mogelijk. Het doorleefde karakter van de vloer komt dan meer tot uiting.

Laat uw houten vloeren schuren

Heeft u één of meerdere woonruimtes met een houten vloer die geschuurd mag worden? Schroom dan zeker niet om contact op te nemen met ons. In de regio Purmerend staan wij altijd voor u klaar met de beste service. Wij kunnen uw houten vloer schuren, maar ook kunt u bij ons terecht als het gaat om onderhoud voor een hout vloer en voor het schoonmaken en reinigen ervan. Kortom in Vloertjes & Zo vindt u een compleet bedrijf met gedegen vakmanschap om uw vloer weer uiterst mooi te maken!

Neem vandaag nog contact met ons op en wij zullen uw houten vloer schuren en indien gewenst ook aflakken!

Aanbeveling Houten vloer schuren

Prima werk door Jonathan! Wij hebben door gebrek aan tijd en kennis het opschuren van onze houten vloer aan Vloertjes & Zo overgelaten. De vloer ziet er weer als nieuw uit.
Schuren Houten vloer Purmerend | Referentie van R. Beemsterboer op 16-5-2016.
Cijfer: 5 van de 5 sterren.

Save

Save

Save