Onderhoud houten vloer

Onderhoud houten vloer is meestal niet vanzelfsprekend. Wanneer u geruime tijd een houten vloer in uw woning hebt is onderhoud iets dat zeker telt. Een houten vloer onderhouden is in de basis vanzelfsprekend geruime tijd zelf te doen. Vloeren van hout, laminaat of een stevige parketvloer gaan doorgaans tientallen jaren mee. Let wel dat u ook aan een dergelijke vloer weleens groot onderhoud uit zou moeten voeren. De vloer wordt doffer, er komen krassen op en er ontstaan kleurverschillen.

Onderhoud uw prachtige houten vloer daarom niet altijd zelf. Laat toch zeker eens in de 10 jaar uw vloeren door een echte vakmanschap nakijken. Vloertjes & Zo onderhoud houten vloeren en kan u zeker professioneel van dienst zijn. Wij geven u advies om ook uw vloer weer netjes te maken! Bovendien kunt u bij ons rekenen op eerlijke prijzen en betaald u nooit teveel voor het beste resultaat.

onderhoud houten vloer

Beste conditie door onderhoud houten vloer

houten vloer onderhouden

Het is van groot belang om zeer regelmatig houten vloer onderhoud te plegen als u er zeker van wilt zijn dat uw prachtige vloer in de beste conditie zal blijven. Een houten vloer onderhouden kunt u jarenlang zelf met allerlei speciale reinigingsmateriaal en schoonmaakmiddelen.

Van groot belang is zeker om uw vloeren regelmatig te stofzuigen en als u met de dweilstok erover gaat gebruik te maken van een goede onderhoudszeep. Wanneer u de houten vloer onderhoud met een goede olie zal deze zeker wel tegen een stootje kunnen.

Wel is het belangrijk er rekening mee te houden dat u niet al te veel water op uw vloeren gebruikt, want dat is doorgaans geheel overbodig. Ook voor zelf onderhoud zijn er vanzelfsprekend allerlei producten te verkrijgen. Onderhoud houten vloeren daarom regelmatig en geniet jarenlang van het beste resultaat.

Zelf houten vloer onderhouden

Heeft uw vloer nu net dat ene beetje extra aandacht nodig om er weer mooi uit te komen zien? Mogelijk wilt u eerst uw houten vloer schuren of het grondig schoonmaken uitbesteden. Neem dan voor een gepast advies eens contact op met ons op. Want wij zullen u altijd snel te woord staan met een passende oplossing. Wij zijn specialist als het gaat om houten vloeren onderhouden en kunnen u ook zeker van dienst zijn met een geheel vrijblijvende offerte.

Neem contact op met 06 – 242 696 21 of mail ons via het contactformulier om ook uw vloeronderhoud door te nemen.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save