Vloerenspecialist

Vloertjes & zo is de vloerenspecialist uit Purmerend. Het is een eenmansbedrijf van Jonathan v/d Lingen. Zonder twijfel heeft hij aantoonbare en jarenlange ervaring met:

  • het leggen van diverse typen vloeren
  • vloeren onderhouden en renoveren
  • advisering over alles rondom vloeren

Zijn klantenkring bestaat uit bedrijven, particulieren en diverse verenigingen en stichtingen. Hiervoor wordt onderhoud zowel voor vloeren binnen als voor buiten gedaan.

Op het gebied van vloeronderhoud gaat ook de techniek en nieuwe materialen erg hard. Vloertjes & Zo zorgt er dan ook voor dat hij bij blijft met zijn kennis en vaardigheden.

vloerenspecialist purmerend

Vloer kenner

Door zijn lange staat van dienst heeft Jonathan een groot netwerk in de vloer branche. Dit komt goed van pas om bij grote klussen hulp in te schakelen met extra handen. Met het leggen van vele vierkante meters Parketvloer, Houten vloeren, Natuursteen zoals Marmeren vloeren en PVC vloeren is de ervaring enorm.

Hij is gespecialiseerd in onderhoud en renovatie. Het opnieuw tot leven brengen van uw geliefde vloer is voor hem waar het om gaat.

Vloerenspecialist Purmerend

Dus bent u op zoek naar een vloerenspecialist die u kan adviseren over alle mogelijkheden om een vloer een tweede kans te geven, bel dan direct!

Vloerrenovatie Purmerend referentie

Wij hebben onze parketvloer in de huiskamer laten renoveren door Vloertjes & Zo, en daar hebben wij absoluut geen spijt van gehad. Het resultaat is super en daarom een aanbeveling voor Jonathan aan iedereen die een vloer heeft op te knappen.
Parketvloer renoveren Purmerend | Referentie van Saskia en John op 22-12-2016.
Cijfer: 4,0 van de 5 sterren.

Save

Save