Werkgebied Noord-Holland

Ons bedrijf richt zich voornamelijk op klanten in het werkgebied Noord-Holland. Wij begrijpen dat het prettig is als het bedrijf dat u wilt inschakelen bij u uit de buurt komt. Om snel iemand bij u langs te hebben en uw klus met u door te spreken.

Al geruime tijd staat Vloertjes & Zo gereed om de uiteenlopende wensen op het gebied van vloeronderhoud te vervullen. Of het nu gaat om het polijsten van een marmeren vloer, het opschuren van uw parketvloer of het vernieuwen van uw houten vloer. Door alle jaren heen zijn wij een constante factor in de vloeren branche. Hoewel vloeren en de gebruikte materialen door de tijd veranderen, wij blijven onze kenmerkende kwaliteit aan onze klanten bieden.

Het onderstaande overzicht laat de steden en dorpen in de regio Amsterdam, Waterland, Zaanstreek en zien waar wij de meeste opdrachten uitvoeren:


Vloeren onderhouden

Ons bedrijf is gespecialiseerd in vloeren. De meeste opdrachten die wij uitvoeren hebben te maken met vloeronderhoud. Na de dure aankoop een paar jaar geleden van uw prachtige vloer wilt u natuurlijk dat deze mooi, fris en hygiƫnisch blijft. Mogelijk dat u daar bij de aanschaf niet lang over heeft nagedacht, maar het vloeronderhoud is daarvoor heel erg belangrijk. Regelmatig vloer onderhoud plegen wordt vaak vooruit geschoven omdat de vloer reinigen met passende onderhoudsproducten geen leuke klus is!

Iedere vloer is anders en ook het gebruik zal niet overal hetzelfde zijn. Misschien heeft u net een woning gekocht waarin al een vloer ligt die er wat smoezelig uit ziet of is hier en daar de vloer beschadigd. U wilt nog even geen nieuwe vloer leggen, maar de huidige vloer voorzien van een nieuwe uitstraling.

vloeronderhoud noord holland


Vloeren renoveren

Het kan zijn dat het voor vloeronderhoud te gewoon te laat is. De vloer renoveren is dan een optie om te overwegen. Alleen de vakman kan u adviseren wat de mogelijkheden zijn als de vloer beschadigd is, hoe de vloerrenovatie uitgevoerd moet worden en welke onderhoudsmiddelen nodig zijn.

Als uw vloer toe is aan een tweede leven, bedenk dan eerst goed wat u met u vloer wilt en vraag de vakman naar de mogelijkheden. Het opknappen van een vloer kan een investering zijn die zorgt voor (opnieuw) jaren woonplezier. Het biedt ook de mogelijkheid om eens na te denken over bijvoorbeeld een gekleurde vloer (zoals White wash). Laat daarom de vloer renovatie over aan de vloerexpert.


Vloeren schoonmaken

Als u een prachtige houten vloeren in uw woning hebt, wilt u deze logischerwijs zolang mogelijk in topconditie houden. Om uw plankenvloer schoon en netjes te houden is het dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat deze niet snel met vuil in aanraking komen.

U moet uiteraard altijd wel tussentijds uw houten vloeren onderhouden en schoonmaken. Maar veel minder vaak als er bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt van een deurmat of nog beter een inloopmat. Vocht aan schoenen kan funest zijn voor een houten vloer. Anderzijds is het ook een optie om vieze schoenen van uw vloer te weren. Hierdoor voorkomt u vlekken of andere onregelmatigheden op uw houten vloeren. Uittrekken bij binnenkomst!