Vloeronderhoud Zaandam

Naast het stofzuigen en dweilen van uw vloer, is het belangrijk om uw parket geregeld na te laten kijken door een vakman. Doe dit een keer in de 5 of 10 jaar. Een onderhoud service voorziet uw vloer van een uitgebreide onderhoudsbehandeling door een vakkundige professional. Uw vloer ziet er dan weer als nieuw uit. Bovendien krijgt u na een onderhoud service ook nog eens het beste advies om uw vloer netjes te houden. Hierdoor profiteert u nog jarenlang van uw mooie vloer.

vloeronderhoud zaandam


Onderhoud vloer uitbesteden

Net als uw meubels in huis heeft uw vloer regelmatig een grondig onderhoud nodig. Naast het stofzuigen en dweilen van uw vloer, is het zinvol om uw parket te reinigen met speciale schoonmaakproducten speciaal geschikt voor het type vloer dat u heeft. Hiermee houdt u uw vloer nog mooier, frisser en schoner. Vloer reiniging is niet iets dat u met een normaal schoonmaakproduct kunt doen. Deze kan de vloer juist aantasten en beschadigen. U kunt uw vloeren reinigen met een speciaal reinigingsproduct, welke verkrijgbaar is bij een vloerenspecialist. Deze is gespecialiseerd in vloeronderhoud en kan u meer informatie geven over de wijze waarop u uw vloer kunt reinigen.

Het onderhoud van uw vloer door Vloertjes & Zo bestaat uit een flinke opknapbeurt van uw geliefde vloer. Er wordt dan eerst grondig onderzocht of uw vloer echt vochtvrij is en geen vieze vetvlekken of ander soorten vlekken bevat. Daarna wordt uw vloer grondig schoongemaakt met onze professionele middelen en daarna goed behandeld.